štvrtok 8. novembra 2012

Výborný na zimu: Ryor Hydratačný krém s amarantovým olejom

produkt do recenzie poskytla značka Ryor

Ahojte!
Tento týždeň absolútne nestíham, ale súčasne mám veľké "kozmetické" resty a krabica, do ktorej skladám produkty, čakajúce na recenziu, sa nebezpečne plní... Treba s tým niečo robiť, takže som sa zmobilizovala a výsledkom je táto recenzia, ktorú som mala v pláne už pekne dlho.


Krémy od Ryoru mi väčšinou vyhovujú a ani tento nie je výnimkou. Jedná sa o hydratačný krém s amarantovým olejom, ktorý je určený aj pre veľmi citlivú pleť. Ale dovolím si povedať, že je naozaj univerzálny (snáď okrem vyslovene mastnej pleti). Prvá vec, ktorú oceňujem, je balenie. Krémy vo flakónoch s pumpičkou mám najradšej, pretože aplikácia je najhygienickejšia. Objem je 50 ml a vydrží naozaj dlho. Mne pri takmer každodennej aplikácii vydržal cez tri mesiace! 
Spočiatku som sa obávala, že bude príliš mastný, ale nie (pozor, ja mám skôr suchú pleť). Veľmi rýchlo vsiakne a po cca 5 minútach už nezanecháva žiaden mastný film. Je neparfumovaný a pleť ho veľmi dobre toleruje. Dokonca by som povedala, že má aj upokojujúce účinky, pretože ak som náhodou mala po odlíčení nejaké začervenania, po aplikácii krému veľmi rýchlo zmizli. 


Výrobca ho doporučuje používať ako denný krém (keďže obsahuje aj UV filtre), no ja som ho používala skôr večer. Na deň je predsa len trochu viac výživný. Hoci posledný mesiac, keď už bývalo chladnejšie, som s ním v pohode fungovala aj cez deň pod make up. 
Nečakajte žiadne zázraky a špeciálne efekty, len dobre hydratovanú pleť. A to je kvalitný základ, na ktorom treba stavať :) 


Cena je tiež veľmi prijateľná - 5,70 Eur a jeho zakúpením prispejete na dobrú vec - združenie na boj s rakovinou prsníka. 
Na záver Vás ešte chcem navnadiť: prednedávnom som od Ryoru dostala ďalšiu zásielku produktov, medzi iným aj niekoľko čerstvých noviniek, takže sa môžete tešiť na moje dojmy. Pôjde o mlieko na spomalenie rastu chĺpkov, hydratačnú masku a jeden krém + sérum. 

Máte svoj obľúbený krém od Ryoru? 

Lučiak

7 komentárov:

  1. Vlastnim pletovy peeling od nich a som s nim spokojna :-) Je to dobra znacka a myslim si ze aj cenovo dostupna. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento krémik mi práve dnes prišiel. Prvé pričuchnutie - spokojnosť. Na zimu bude fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Ryoru jsem ještě nic neměla, ale ráda bych vyzkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto mam v plane vyskusat :)
    Inak vzorky prisli, sice obalka bola uz na poste poskodena, ale snad nic nechyba, tak o par dni bude recenzia :)
    Dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuha, tak to si ma teda nepotesila...malo tam byt dokopy 5 vzoriek, tak dufam ze naozaj aj bolo.

      Odstrániť
  5. ryor mám veľmi rada a toto je určite top ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Teda, ten vypadá skvěle! Já mám od RYORu hodně ráda tenhle: http://svetpodles.blogspot.cz/2012/11/ryor-vyzivny-krem-s-mandlovym-olejem.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)