nedeľa 15. septembra 2013

Isadora, moja láska

Moja posadnutosť skúšaním novej kozmetiky je nesporná. Aj keď som s nejakým produktom takmer 100% spokojná, ak ho spotrebujem, šanca, že si kúpim opäť to isté, je minimálna. Neodolateľne ma to ťahá k niečomu novému. Napokon, aj vďaka tomu môže tento blog existovať :) Ale existuje aj Lučiakov kozmetický Olymp, ktorý sa skladá asi z piatich vecí, no nedám na ne dopustiť a kupujem ich znova a znova. Jednu z týchto neotrasiteľných pozícií si u mňa vydobila ceruzka na úpravu obočia značky Isadora. Mám ju už asi v štvrtom vydaní, pomaly sa kráti a ja začínam byť zľahka nervózna, lebo u nás ju už žiaľbohu nekúpim. Musím za ňou vycestovať - najbližšie do Budapešti. 

Po prvý krát som túto vecičku objavila, keď ešte Isadora bola u nás v predaji (predávala ju sieť Marionnaud). Existuje v troch odtieňoch, ja používam ten stredný. Je to taká tlmená hnedosivá. Obočie veľmi ľahko a precízne dofarbí, počas dňa drží a drží. Má "maskarovú" kefku, ktorá mi vyhovuje oveľa viac, než hrebienok. A potom je tu to najdôležitejšie. Dôvod, pre ktorý ju tak nekonečne milujem... 

hore: Maybelline Brow pencil, dole Isadora Eye Brow pencil
Vidíte ten obrázok? Vyššie je ceruzka na obočie od Maybelline, ktorú som si raz kúpila len tak na vyskúšanie. Pod ňou moja obľúbená Isadora, v patrične "jetom" obale. Pointa je prostá: i keď obe vyzerajú takmer rovnako, tá vyššie je v stave zhruba po 10 použitiach. Isadora ich má za sebou cca...podržte sa... minimálne 300. A to je, povedala by som, sakra rozdiel. 


Neviem, ako to robí, ale ona sa prakticky nemíňa. Teda míňa (inak by som čoskoro nemusela riešiť problém, odkiaľ ju zohnať), ale míňa sa nekonečne pomaly. A to ju používam v podstate denne, lebo aj keď si nerobím kompletný make up, obočie si upravím. A kedy som ju kúpila? Minulý rok  skoro o takomto čase. Množstvo, ktoré ešte ostáva, mi vydrží odhadom ešte tak do konca marca budúceho roka. Dovtedy musím zorganizovať ďalší Budapešť trip, inak to nevidím. 


No a keď už tu máme tú ceruzku od Maybelline na porovnanie ( i keď s Isadorou sa nemôže porovnávať ani náhodou), niečo si o nej povieme. Napriek tomu, že je to oficiálne ceruzka, ja by som povedala, že je to taký dobre maskovaný vosk na obočie v ceruzkovom tele. Tým pádom je značne mäkká a míňa sa tak rýchlo. Inak obočie upraví pekne, len musíte byť precízne a trošku dlhšie sa s tým pohrať. A po každom jednom použití strúhať... 

Nezabudnite, dnes máte poslednú šancu zapojiť sa do giveaway o Avon novinky a do štvrtka aj do giveaway Schwarzkopf!

Lučiak
foto:ja

6 komentárov:

  1. no páni, to je rozdiel!
    isadora ma láka, neviem síce, ako som sa k ich stránkam dopracovala, ale vyzerá to vážne dobre a každú ich novinku so slzou v oku a so smútkom sledujem. pýtala som sa v eshope krasotika, či neplánujú isadoru zaradiť do ponuky, ale neplánujú. taká škoda!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mali napriklad aj vyborne ocne tiene, tiez vydrzali neskutocne dlho. No co uz skoda...

      Odstrániť
  2. Isadora bola naozaj skvelá, kým sme ju aj niekde tu mali. Hlavne make-upy som mala rada. Luci, odpadla som, že tá ceruzka vydrží tak dlho :-O Keby som náhodou niekde, na nejakom eshope zahliadla, určite ti dám vedieť. Ja podobne oplakávam Armani dekoratívku, tie mascary, ach!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och joj, ved ja som uz patrala, nasla som, ale ziaden taky, kte by bolo realne aj zaslanie na SK.

      Odstrániť
  3. Vypadá to moc dobře :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj Lucia, zijem v Mnichove a Isadoru predavaju v nedalekom obchodnom centre. Ak by Ti ta cesta do Budapesti nevysla a budes chciet, mozem Ti ju kupit a zaslat postou, peniazky by si mi potom poslala na ucet po doruceni. Eva

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)