štvrtok 17. apríla 2014

Taštička prvej záchrany


Dnes niečo pre stalkerov :) Napadlo mi urobiť menší update post toho, čo nosím vo svojej kozmetickej taštičke. Podobný post sa tu objavil pred cca dvomi rokmi a keď to tak porovnám, veľa sa nezmenilo, možno som sa len trochu skultivovala. A zredukovala - v kabelkovej taštičke sa toho snažím nosiť čo najmenej. Poradil mi to jeden skvelý (a trochu sadistický) fyzioterapeut. A keďže sa ho bojím, poslúcham :) Taaakže:

- taštička je zo setu Collistar. Pekná a kvalitná, len tak ľahko sa neošúcha.

- môj momentálne najobľúbenejší rúž je L´Oréal Caresse, odtieň 103 Sweet Berry. Absolútne univerzálny, hodí sa prakticky ku všetkému, takže mať ho v taštičke je praktické. Výdrž síce nič moc, ale pekne hydratuje. 

- kozmetické zrkadielko, stále to isté

- zubná niť musí byť! Som na nej závislá, keď mám niečo medzi zubami, idem zošalieť. Používam asi tak 10 krát denne (lebo v jednom kuse niečo žujem).

- blotujúce papieriky. Moje naj sú síce Shiseido, ale momentálne mám tieto od Clinique. Paradoxne to vlastne papieriky nie sú, je to taká zvláštna plastová, ehm, fólia? Každopádne, proti lesku tváre funujú dobre, ale oproti Shiseido postrádajú tú jemnú púdrovú vrstvičku (čo je fakt geniálne). Škoda. 

- nejaký ten mini krém na ruky, to je ešte pozostatok zimy. Značku Brown Alchemist u nás nedostať, tento s vanilkovo-pomarančovou parfumáciou som dostala. Je fajn, nevonia synteticky (zdravím, Essence!), slušne vyživuje a nezanecháva mastný pocit.

- korektor. Tento konkrétne je od Catrice a pripadá mi trochu ako zlý vtip. Korektor má okrem korigovania aj zmatňovať (teda aspoň pod mňa), tento je nejaký mastný alebo čo, lebo farebne síce prekryje, ale miesto aplikácie sa po ňom mastne leskne :/ Kúpila som ho veľmi narýchlo a stál nejaké tri Eurá, ako prvá pomoc dajme tomu, ale asi ho aj tak za chvíľu vyhodím. 

- mini maskara. Takáto vec sa v kabelke zíde. Blahorečím jej často, naposledy, keď mi v práci niečo padlo do oka, začalo nekontrolovatelne slziť a behom 5 minút sa mi odslzil kompletný očný make up. Aktuálne je to Clarins, ale striedam ich. Kupujem na e bay za smiešny peniaz. 

- ceruzka na obočie, ďalšia vec, ktorú ocením, ak niekde idem len na jednu noc a neťahám so sebou "veľkú" kozmetickú výbavu.

- čierna kontúrovacia ceruzka. Na drobné úpravy počas dňa. 

- ešte chýba kabelkové balenie parfumu a púder - prvé som zabudla odfotiť a to druhé mi došlo, ale vďaka mínus 15% na feelunique, ktoré trvá od dnes do pondelka, som si konečne objednala taký, ktorý som mala dlhodobo vo výhľade. 

O dva roky si urobím ďalší update, už teraz som zvedavá :)

Lučiak
foto:ja

11 komentárov:

  1. obdivujem úspornosť, ja buď zabudnem na všetko, alebo toho vláčim oveľa viac. Nutnosť je korektor, púder, ceruzka na obočie, rúž a parfum, ale ten zvyšok sú samé hlúposti, ktoré vlastne ani nepoužívam :D len premetujem z jednej kabelky do druhej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved, ked som si uvedomila, kolko somarin som tam predtym mala, nemilosrdne som to vytriedila.

      Odstrániť
  2. Na ten korektor od Catrice sa asi pozriem, lebo ja mám presne opačný problém - pleť mám veľmi suchú a mám pocit, že každý korektor mi zviditeľňuje šupinky alebo ešte viac miesto vysuší. Síce Camouflage od Catrice je veľmi fajn, ale aj tak to nie je presne to, čo by sa mi zišlo. Mám pocit, že ak je korektor krémový a nevysušuje mi pleť, tak nič nekryje... a keď kryje, tak mi pleť vysušuje... Takže na tento sa minimálne kuknem pri najbližše návšteve drogérky :)
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies co, pozri, ale mne sa fakt nezda, ani pre suchu plet.

      Odstrániť
  3. tá taštička je nádherná.
    ešte ma nikdy žiadna neoslovila, dodnes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. po sviatkoch malo Fannko akciu, maskara Shock, tasticka + konturovacia ceruzka (dlhocizna) za 16,90 :)

      Odstrániť
  4. Taštička má krásny vzor :) ako tak pozerám ja nosím so sebou samé zbytočnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja robim to iste! :D tiez mam tasticku s miniaturami mojich hg produktov (vyskladane tak, aby som na sebe dokazala hocico "opravit") +naplaste, par vatovych tyciniek, refan a nejake ibalginy :D ale nenosim vzdy (obvykle len hodim do kabelky ruz a puder), mam male kabelky, takze iba ked viem ze budem cely den prec,

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tasticka je superzenska :)
    S korektorom od catrice mam rovnake skusenosti. zatial som ziadny normalny pre moju plet ale nenasla. Bud je to moc tekute alebo prilis tuhe a mastne alebo to vobec nekryje. Asi som divna.
    Moja T-zona by mohla byt zdorojom na vyrobu prirodnych tukov (znie to nechutne ale este nechutnejsie to vyzera). Mam matujuce obrusky od catrice, teda su to skor take priesvitne papieriky polopijaciky alebo ako by sa dali nazvat. No a teda len na upravenie cela by som potrebovala snad 5 kusov. Cize pre mna je to zial nepouzitelne :(
    Inak so sebou nosim vacsinou len zrkadlo, hreben, puder s pudrenkou, balzam na pery, oblubeny ruz a kvapky do oci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. moj naj korektor je momentalne kremovy od Shiseido, fakt skvelz, len do kabelky som hladala nieco pohotovostne a podla moznosti tuhe v tycinke. No nic, za malo penazi fakt minimum muziky :(
      Na tu extra mastnu T zonu aj nieco pouzivas?

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)