utorok 20. mája 2014

Annemarie Borlind Anti Ageing Make up

produkt venovalo slovenské zastúpenie značky - assay.sk


Značka Annemarie Borlind je u mňa na blogu už malou stálicou. Nesmierne ma potešilo, keď som na zrecenzovanie dostala horúcu novinku, Anti Anti ageing make up. Pár týždňov predtým som ho už okukovala na zahraničných stránkach a lákal ma už samotným balením. O to viac som bola zvedavá na jeho účinky. 

Takže, balenie: naozaj "bytelné" a elegantné - flakón je sklenený a pod vrchnáčikom sa ukrýva dávkovač s pumpičkou. Malým rébusom bolo pre mňa vybrať si správny odtieň - na Slovensku máme v ponuke 4. Keďže s odtieňmi make upov tejto značky už mám skúsenosť, vybrala som napokon 01W Natural. A nemohla som urobiť lepšie. Farebne mi sadol najviac zo všetkých make upov Annemarie Borlind, ktoré som doposiaľ testovala. Je to svetlejšia béžová s jemne žltým nádychom. K špecifikám odtieňa sa ešte dostanem nižšie, čítajte ďalej. 


Keď som ho aplikovala po prvý krát, zdal sa mi vzhľadom k momentálnemu odtieňu pokožky trošičku svetlý, ale počas dňa na tvári mierne stmavol, čo mne nevadilo, ale úplné bledulky by na to mali myslieť. Konzistencia make upu je pomerne krémová. Vyskúšala som nanášanie rôznymi spôsobmi a najlepšie sa mi osvedčilo buď nanášanie prstami alebo plochým make up štetcom. Stippling brush mal vzhľadom ku konzistencii trošku problém spolupracovať. Keďže žiaden make up Annemarie Borlind neobsahuje silikóny, doporučujem pred ich aplikáciou použiť podkladovú bázu. Súčasne doporučujem mať pleť "pripravenú" aj predchádzajúcim použitím peelingu, ja som pred prvou aplikáciou práve dlhší čas "neobrusovala" a zvýraznil mi šupinky. Hneď v ten večer som peeling použila a na druhý deň bolo po tomto probléme. 

Kryciu schopnosť by som charakterizovala ako strednú - na moju pomerne bezproblémovú pleť je postačujúca, ale ako vidíte nižšie, červené bodky úplne neprekryje a problémovejšia pleť si nevystačí bez korektoru: 



Na druhej strane, pleť robí skutočne peknú - sviežu a prirodzenú. Výdrž počas dňa je slušná. Už vzhľadom k označeniu "anti age" som bola pripravená na to, že pravdepodobne mi bude T zónu trochu viac mastiť. A tak aj bolo. Pokiaľ preferujete make upy bez obsahov olejov a očakávate zmatnenie, tento nebude pre Vás. 

Za jeho najväčšie negatívum považujem, že pár minút po nanesení má tendencie sa usadiť v mimických vráskach - v mojom prípade v nosovoústnych ryhách. Po jemnom otretí sa to už neopakuje. 

A ešte malý bonus - neuveriteľne príjemne vonia, pritom je bez obsahu syntetických parfémov. 

Zo všetkých make upov Annemarie Borlind na mňa urobil najlepší dojem a najviac mi vyhovuje nie len farebne, ale aj celkovým efektom. Rozhodne by som ho odporučila ženám po tridsaťpäťke so suchšou pleťou. 

Páči sa Vám jeho efekt? Čo hovoríte na dizajn flakónu? 

Lučiak
foto:ja


1 komentár:

  1. sklenené flakóny u mňa bodujú, uvidím no, či ho aj vyskúšam, trošku si ma odradila tou slabšou krycou schopnosťou, ale zase tú nemá ani chanel a aj tak ho milujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)