utorok 23. septembra 2014

NYC City Curls - za 1,50 veľa muziky


Mám rada maskary so zahnutou kefkou. V jednom e shope som nedávno objavila túto od NYC za totálne smiešnu cenu - 1,50. Potom so si spomenula, že o nej kedysi písala Levandule a na fotkách vyzerala viac, než dobre, akurát vraj počas dňa opadáva. No čo, za tú cenu to risknem, povedala som si. 


Oblúkové kefky nepreferuje každý, počula som už aj názor, že sa s nimi nedá poriadne namaľovať. Ja to mám presne opačne - maľuje sa mi s nimi výborne. Riasy sa o kefku dobre "oprú" a väčšinou (ak to nie je naozajstný nepodarok) ich pekne nadvihne a vytočí. City Curls to spĺňa na jednotku. Prvá vrstva mihalnice hlavne predĺži, druhá ich aj dostatočne zvýrazní a keď pridáte tretiu, je to efekt, aký si predstavujem. 

NYC City Curls, dve vrstvy hore, jedna dole

Najviac som sa pochopiteľne bála toho opadávania, ale čuduj sa svete, žiadne sa nekonalo. Počas celého dňa ani ťuk. Takže má možno nejaký mimoriadne vydarený kus :) Každopádne, som rada, lebo za takú smiešnu cenu urobí fakt veľa muziky. Farba je intenzívne čierna a odličovanie bezproblémové. 

Ak do maskár neradi investujete veľké peniaze, toto je dobrý kandidát.

Lučiak

foto:ja

11 komentárov:

  1. takto pri rannej káve čítam maskara citrus,tak ma to hned prebudili :-D
    proti lacným maskarám nemám nič.som názoru,že 50% pekných rias je vedieť ich namaľovať.len v tých lacných kúskoch je treba hladať ihlu v kope sena.ja som veľmi spokojná s wonderlash oriflame.ked som prvý krát videla tú kefku,tak som neveriacky krutila hlavou,čo to je za šípový konárik.a čuduj sa svete,funguje.inak,tiež mám rada tie zahnuté.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wonderlash je velmi fajn, neraz som ju tu chvalila, mam k nej len jedinu vytku a preto ju uz nepouzivam - otlacala sa mi pocas dna pod spodne viecko.

      Odstrániť
  2. NYC kozmetika je sama o sebe podľa mňa celkom dobrá :) Taký vyšší level Miss Sporty ... Od NYC som raz dostala k nákupu darček maskaru Showtime a spokojnosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vyssi level Miss Sporty - to si super vystihla. Tiez to takto vnimam.

      Odstrániť
  3. Ja som teraz nadsena z novinky od AVONu, ale ked niekde natrafim na NYC, urcite rada vyskusam aj tuto, osobne tiez nemam najmensi problem s lacnymi riasenkami - iba ak to, ze sa mi zda, ze rychlejsie hustnu..
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pre mna je to prast jak uhod, hustnu bez ohladu na cenu - napriklad maskary YSL mi vzdy schli mimoriadne rychlo.
      Novy Avon robi velmi pekne mihalnice, ale to odlicovanie ma strasne stve, tak mi len stoji v make up boxe.

      Odstrániť
  4. Ja mám NYC celkovo rada a úplne zbožňujem zahnuté kefky. Nechápem ako niekto môže povedať, že sa s nimi nedá nalíčiť. Veď práve nimi to ide najlepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám takisto veľmi rada zahnuté kefky, pretože vyhľadávam špirály, ktoré mihalnice aj vytočia ! :)
    Pozývam Ťa na GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiež nemam problem s uhnutou kefkou ale neviem si sňou dobre namaľovať spodne musim sa asi viac snažiť:)) velmi som si oblubila taketo kefky tie umele sa mi už zunovali

    OdpovedaťOdstrániť
  7. používam dosť často produkty od NYC ale túto riasenku som ešte neskúšala :) pekná recenzia! určite sa po nej najbližšie pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Presne tuto maskaru som mala a velka spokojnost :) Skusala som od nich aj taku tucnu, tusim na objem, v zltom obale, avsak ta ma inu kefku, ale tiez je skvela. Ani jedna z nich neopadavala a nemazala. Akurat ja som fanusik skor hnedej masakry a ta farba mi u nich absentuje. Raz som si od nich kupila aj puder, ktory som nutne potrebovala a bol fajn, nic prevratne, ale za tu cenu...
    Uz som mala od nich len lak na nechty a s tym som spokojna nebola, laky si od nich urcite uz viac nekupim.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)