streda 3. júna 2015

Spotrebované 05/2015


Doháňam, čo som nestihla na konci mesiaca :) Nebolo toho veľa, len 10 kúskov. Podrobnosti o už recenzovaných nájdete v odkazoch. 

- pleťová voda s výťažkami z hrozna od Garnier je príjemná, mala som už asi tretie balenie. Používam ráno. 

- telové mlieko Nivea Smooth Sensation. Tak, ako som nedávno nadávala na ich telový olej s Q10, tento kúsok musí pochváliť. Práve po spomínanom oleji som mala pokožku totálne vysušenú a toto telové mlieko mi dala mama, aby som skúsila. Fungovalo super, pokožka sa dostala do normálu behom týždňa. 

- šampón od Gliss Kur Hyalluron Hair Filler mi došiel v balíčku od Schwarzkopf. Nebol zlý, ale ani ničím výnimočný. Spotrebovala som ho na striedačku s inými (momentálne mám otvorených asi 5 :).

- telový olej od Alverde z radu Mamagluck som už raz mala, je to veľmi príjemný a pekne voňajúci olej. Môžem doporučiť. 

- spotrebovala som aj ďalšie dva kúsky z cestovnej sady od Alterny. S vlasovou hmlou veľká spokojnosť, ale čo sa týka krému, tam som názor trošku upravila a paradoxne, v súboji s obdobným, podstatne lacnejším produktom, vlasovým BB Gliss Kur obstál až na druhom mieste. Všimla som si, že tento od Alterny zanecháva vo vlasoch mikroskopické perleťové čiastočky, čo je síce fajn na zvýraznenie lesku, ale mne podobné prídavky vlasy trochu vysušujú. 

- korektor od Pupa. Bol fajn, ale môj najväčší obľúbenec, krémový korektor od Shiseido, ostáva stále na prvom mieste.

- každomesačná klasika, micelárka Sensibio, tentokrát v malom 100 ml balení

- marhuľový peeling od Freeman som už raz mala aj v klasickom veľkom balení. Toto malé vystačilo cca na tri použitia. Je príjemný, vonia ako socialistický marhuľový termix (pre pamätníčky) a svoju službu spraví dobre. 

- a na záver som si nechala jeden rúž, ktorý som veľmi chcela zrecenzovať samostatne alebo ako súčasť nejakého lipstick tagu, ale toľko som to odkladala, až som to nestihla a spotrebovala som ho :) Al Bacio Watershine Lipstick od Gabrielly Salvete v odtieni 02 My Dream. Veľmi pekný odtieň prirodzených pier, ideálny na denné nosenie. Škoda len, že výdrž je naozaj slabá, konzistencia je výrazne krémová a z pier sa rýchlo stráca. 



V júni ma čaká trochu viac cestovania, takže o mesiac bude spotrebovaných kúskov podstatne viac :)

Lučiak

foto:ja


2 komentáre:

  1. To telové mlieko som mala minulý rok v lete a krásne voňalo, hydratovalo tak normálne, ja som si na sebe nejakú extra hydratáciu nevšimla, ale bola som s ním spokojná. Oleje od Alverde som už skúšala dva a oba boli super, hydratovali tak, ako som to potrebovala, len na leto sú oleje nepraktické, ale v zime sú skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vies co, ja pouzivam oleje celorocne, aj v lete. Po holeni si na pokozku nic lepsie neviem predstavit a nohy sa potom aj pekne lesknu :)
      Co sa tyka Nivey, po tom ich oleji som mala kozu vysusenu fakt strasne, takze mozno aj preto mi to telove mlieko pripadalo ako maly zazrak :)

      Odstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)