sobota 30. apríla 2016

Spotrebované 04/2016


V apríli som sa v spotrebe príliš nepretrhla. Až som sama prekvapená, ako málo toho je :) Takže dnes to bude naozaj iba rýchlovka. 

Šampón Herbal Time s výťažkom z vlašského orecha pre lesk a pružnosť vlasov so kúpila ešte minulé leto. Dôvod, prečo mi tak dlho trvalo spotrebovať ho, je prostý - mojim vlasom príliš neprospieval. Extra lesk sa nekonal, zato mi vlasy vysušoval. Šampón síce neobsahuje parabény, no inak zloženie nie je práve prírodné. A to bol v e shope zaradený v sekcii biokozmetiky :/  Nakoniec som ho posunula synovi, na jeho krátke vlasy bol v pohode. Znova určite nekúpim. 

Ochranný sprej pre ľahšie rozčesávanie od Pantene tiež nie je žiaden zázrak, ale svoj účel pri rannom rozčesávaní splnil. 

Prekvapivo fajn bolo obyčajné pleťové tonikum z drogérie Amia. Neviem, či ste si to všimli aj vy, ale je čoraz ťažšie nájsť pleťovú (aj vlasovú) kozmetiku bez alkoholu. Toto tonikum ho neobsahuje a na ranné osvieženie pleti bolo fajn. 

Micelárku a sérum z radu pre citlivú pleť Sérum Vegetal od Yves Rocher som už na blogu recenzovala. Sérum možno kúpim znova, micelárku nie. 

Ďalej tu máme krém na ruky od Biodermy Atoderm. Ten bol, ako som písala už v recenzii, na moje extra suché ruky príliš slabý. 

A posledným kúskom je malé, 15 ml balenie toaletnej vody DKNY Pure Verbena - je to veľmi príjemná, čistá a svieža vôňa bez akcentu WC osviežovača. Bol to malý zbytok ešte z leta a s príchodom teplých jarných dní som ju spotrebovala až do dna. 

Uvidíme, ako sa budem činiť nasledujúci mesiac! 

Lučiak

foto:ja 


3 komentáre:

  1. To pleťové tonikum som kedysi používala a tiež sa mi zdalo fajn (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. OT ale nahodou som si vsimol a teraz mi to bude vadit... dole v patke pri (c)cku mas stary rok

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám v pláne vyskúšať niečo od značky Yves Rocher :-) Takže skvelý tip :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)