pondelok 13. júna 2016

Paletka Revlon Colorstay 515 Adventurous

produkt venoval e shop parfemy-elnino.sk


Značka Revlon si pomaly prebíja cestu aj do našich obchodov. Prvé stojany sa objavili v niektorých parfumériách.
Pokiaľ takú vo vašom dosahu nemáte, ešte vždy je možnosť nakúpiť v niektorom z e shopov. Na elnino nájdete prierez celým sortimentov, od dekoratívky, až po vlasovú kozmetiku. Dnes bude reč o paletke 4 očných tieňov Colorstay 16 Hour Eyeshadow. Vybrala som si kombináciu Adventurous, ktorá sa skladá zo 4 zemitých farieb. V líčení očí už neexperimentujem, ale idem na istotu a s podobnými farbami sa cítim najlepšie. 


Tiene sľubujú dlhodobú výdrž a naozaj, môžem potvrdiť. Na viečku skvele držali počas dňa aj bez podkladovej bázy, čo je u mňa naozaj výnimka, viečko mávam dosť mastné. Tiene sú dobre pigmentované a dajú sa vrstviť. Hlavne khaki odtieň má trochu tendenciu prášiť, ale nie je to nič strašné. 


Zaujímavá je farebnosť najsvetlejšieho odtieňa, ktorý na prvý pohľad pôsobí ako slonovinovo biely, po rozotretí sa však mení na béžovo-zlatý až s takmer zeleným metalickým odleskom. Najtmavší hnedý tieň je matný a perfektne slúži na vytieňovanie vonkajšieho kútika oka. 


Priložený je aj obojstranný aplikátor a na zadnej strane obalu nájdete názornú inšpiráciu na jednu z možností použitia tieňov. Ale samozrejme, alternatív je oveľa viac.  


Paletky majú na el nino podľa mňa super cenu, vzhľadom k tomu, aký výkon a výdrž tiene ponúkajú - za necelých 6 eur sa fakt oplatia.


Lučiak

foto:ja 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý komentár! Komentáre sú moderované.
And one important message for spammers: your comments will never be published :)